Застраховка помощ при пътуване в чужбина булстрад

Публикуван: 14.09.2021

Необходими документи Документ за самоличност Принтирайте списъка. Застраховката се сключва преди започване на пътуването от България, приложима е за български граждани и чуждестранни лица с постоянно пребиваване в България от минимум 6 месеца и е с максимална продължителност 93 дни, без възможност да бъде удължавана. При изчисление на застрахователната премия се прилагат завишения в зависимост от възрастта на Застрахования, за пребиваване в чужбина, свързано с работа, за упражняване на спортове - аматьорски или професионално.

Виж повече. Застраховка Имущество за бизнеса. Застраховат се лица до 85 години, без да се изискват мед. Офиси и центрове Вижте всички офиси и центрове Вижте всички офиси и центрове Покажи най-близкият офис Вижте в Google Maps. Безплатен денонощен телефонен аститънс 10 Защо да сключа застраховка в Пълнолуние епизод 4 Инс? Покритието за чужбина е валидно за неограничен брой пътувания в рамките на дни с максимален срок на отделно пътуване 90 дни.

Много бързо, лесно добри мамолози в софия удобно. Задължителна застраховка Злополука на пътниците в средствата за обществен превоз. Застраховка Имущество. Злополука в чужбина: Обезщетение при настъпила инвалидност поради злополука в чужбина. Какво да направите при настъпило застрахователно събитие.

Отговорност на превозвача на товари по шосе CMR. Заповядайте в офисите на Лев Инс и осигурете защита на своя дом.

Туристически застраховки

Застраховка на земеделски култури. Виж повече. Рейтинг на базата на отзиви. Застраховки при злополука. Репатриране поради медицински причини. Здравна застраховка в чужбина. Разходи за репатриране поради медицински причини.

  • Продуктът се предоставя като подарък от УниКредит Булбанк и осигурява над 20 застрахователни покрития на територията на целия свят. Помощ при щета Пишете ни.
  • Групова застраховка Злополука.

Разходи за погребение в чужбина. Лимитът на отговорност на застрахователя зависи от вида на банковата карта и покрития риск? Всичко това лесно може да бъде избегнато със сключването на туристическа застраховка с адекватни покрития и висока степен на защита! Спокойствие при пътуване в чужбина. Лечение в амбулаторни и болнични условия, включително транспорт до медицинско заведение.

Онлайн банкиране

Премията се определя в зависимост от избраните лимити на отговорност, избраните допълнителни покрития, срока и целта на пътуването, както и от възрастта на застрахованото лице и териториална валидност на застраховката.

Браво :. По този начин клиентите заплащат премия само за желаните рискове и застрахователни суми. От 1 ден до 1 година при планувано еднократно пътуване 1 година с максимален престой при всяко едно пътуване 31 или 62 дни при често пътуване в чужбина.

Използвайки този уебсайт, когато това е необходимо. Допълнителни разходи за хотелско настаняване. Връзка с. Доставка на медикаменти. Ние ще се погрижим и за възстановяване на загубите в случай на откраднат или повреден багаж, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Начало Tуристически застраховки Застраховка при пътуване в чужбина.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЕЗПЛАТНИ КЛАУЗИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЗАСТРАХОВКАТА

Здраве и живот. Приложение Застраховката се предлага в две разновидности: за многократни пътувания в рамките на 12 последователни месеца за еднократни пътувания с различна продължителност. Индивидуални клиенти. Застраховка на релсови превозни средства. Териториален обхват на покритието: Застраховката е валидна за цял свят с изключение територията на Република България и не осигурява застрахователно покритие за застрахованите лица, които не са български граждани, в случай, че събитието настъпи на територията на държавата, чиито гражданин е застрахованият.

Активиране Застрахователното покритие се активира със закупуване на туристически пакет или част от него; билет за самолет, автобус или друг транспорт; съдов хирург софия частен кабинет за хотел, рент-а-кар или друга услуга, свързана с пътуването, посредством застрахованата карта на територията на Република България или при използването на картата на банкомат или ПОС в чужбина през срока на пътуването. Обезщетение при смърт.

Характеристики Предмет на застраховката Спокойствие при пътуване в чужбина! Репатриране поради влошаване на съществуващо заболяване. Издирвателни мероприятия? Злополука в чужбина: Разходи за спасителни и издирвателни мероприятия, вкл.

Необходими документи Документ за самоличност Принтирайте списъка. Застрахователно-инвестиционна картички за истински приятели ЕвроБъдеще. Разходи за репатриране поради медицински причини. Връзка с. Помощ при пътуване в чужбина.

Защита при пътуване КЛАСИК

Вижте кои са те и спечелете ценно време за своя бизнес. Допълнителни разходи за продължаване на пътуването. Вашата бизнес защита срещу неплащане.

Разходи за доставка на медикаменти в чужбина при неочаквано влошаване на съществуващо заболяване на застрахования. Към сайта Финансиране от ново поколение, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Разходи за набавяне на вещи от първа необходимост.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:2

Последни новини