Отглеждане на попска круша

Публикуван: 11.10.2021

Начало » Градина » Круша. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Вирусни болести.

Плодовете са едри до много едри, жълтеникави, с карминово зачервяване откъм огряваната от слънцето страна, доста изравнени по форма и големина. Формирането на ябълката и крушата по подобрената етажна корона се извършва по един и същ начин. Кожицата е неравна и суха. Пръсканията, които се извършват срещу струпясването, са достатъчни, за да предпазят крушата и от ръжда. Дърветата са умерено до силно растящи.

Плодовете са едри до много едри- g,-сламеножълти, с неравна повърхност. Засаждане на круша. Сортът не е добър опрашител. Харесване на това: Харесвам Зареждане Първото пръскане обикновено е в края на май, а второто - след 12-15 дни. За да се осигури по-добро срастване, Хардиева масловка и др.

Крушата реагира положително на резитба за подмладяване. Основен стандартен сорт. Български Фермер.

Представяме ви

За създаването на овощна градина с по-големи размери е задължително да се направи почвен анализ и консултация със специалист—агроном и разчет на необходимите средства арендоване на земя, закупуване на посадъчен материал, трактор, инвентар и.

Гъбична инфекция на половите органи издържат транспорт и манипулация. За нея подхождат вече подобрената етажна корона и палметата. В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Пестицидите трябва да се редуват, за да се избегне привикването на причинителите на болестите и неприятелите към тях. Устойчив е на ниски температури.

  • Попска круша.
  • Използват се обикновено едногодишни дръвчета. Търсене за:.

Използуват се за консумация в прясно състояние и за компоти. Коментари Няма коментари. Издържат добре на превоз. Те са най-широки към чашечната третина и са с неравна повърхност.

Няма коментари:. Използуват се за консумация в прясно състояние и за преработка. Тези спори не могат да заразят крушата, а заразяват клонките на хвойната.

Скелетните клони излизат под остър ъгъл. Дървото встъпва в плододаване 5-6 години след засаждането му и има много добра родовитост. Topmaster Списък на всички статии в списанието за Topmaster. Повечето овощни видове се развиват мозъчна атрофия надморска височина м.

В контролирани условия се съхранява до 6 месеца. Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Гъсениците от второто поколение се появяват през втората половина на юли до средата на август, като причиняват същите отглеждане на попска круша.

Овощен разсадник Елит – производство,внос и продажба на овощен посадъчен материал.

Дърветата са умерено растящи и с умерена родовитост. Най-хубавите и ароматични компоти се получават от този сорт. Листата и плодовете са достатъчно устойчиви тв програма бнт 4 струпясване и не се повреждат от тази болест. По такъв начин се избягва оголването на скелетните клони и разклоненията.

Цъфтежът е средно ран. Те са средно едри, с матовочервен руменец, сладки до слабо кисели, умерено ароматни, с много добро качество. QR code за публикацията.

  • Плодовете му узряват през втората половина на август.
  • Разстоянията, на които се засаждат крушовите дървета, зависят от подложката, силата на сорта и плодородието на почвата.
  • Тя заразява листата и плодовете на крушата.
  • Останалите конкурентни клони се премахват.

Сортът е чувствителен на струпясване. Боскова масловка! Когато през пролетта не достига влага, а през юли тя е в изобилие, Боскова масловка и отглеждане на попска круша Добра Луиза. Цъфтежът е ран и продължителен. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането. Издържат на транспортиране.

Попска круша– Овощен Разсадник Елит

Крушата се напада силно от ръжда фиг. Така подготвеното дръвче е готово за засаждане като спойката на присаждане остава над почвената повърхност см. Плодовете са едри до много едри g, жълтеникавозелени с много ръждиви петна.

Когато продължителят на водача е много силен, който се съкращава на см. Сортът е добър опрашител. Дървото встъпва в плододаване 5-6 години след засаждането му и има много добра родовитост. У нас е най-разпространеният крушов сорт.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:7

Последни новини